fleet-business
FR - NL Home >  Fleet actueel  
Ruim 400 genodigden op FEDERAUTO Awards 2010

go back print this page     send page by mail     Comments
De FEDERAUTO Awards bekronen de personen, de ondernemingen en de initiatieven die op een opvallende manier hebben bijgedragen tot de professionalisering van de sectoren op het vlak van distributie, onderhoud en herstellingen van voertuigen op twee en vier wielen in BelgiŽ.

Het was voor de derde maal dat FEDERAUTO - de Belgische Confederatie van de Autohandel, de Reparatie en Aanverwante sectoren – op 24 maart jongstleden de meest verdienstelijke leden in de kijker plaatsten.

De feestelijke uitreiking van de FEDERAUTO Awards vond plaats in Hotel Dolce in Terhulpen en werd bijgewoond door ruim 400 genodigden en enkele vooraanstaande politici, zoals federaal vice-premier Didier Reynders en Waals minister Jean-Claude Marcourt. De jury dit jaar werd voorgezeten door minister van Staat Herman De Croo.

Ontdek hier een overzicht van de verschillende prijzen en hun winnaars

Young Manager Award
Deze Award is toegankelijk voor personen jonger dan 40 jaar. De prijs beloont de meest verdienstelijke manager van het jaar, zowel voor wat de persoon heeft verwezenlijkt als voor de projecten die hij heeft ontwikkeld en leidt.

Winnaar 2010: Johan HUYGENS (Granville Bikes).
Zijn filosofie: luisteren naar en leren van ervaren en oudere mensen.


Member of the Year Award
Deze bekroning is bedoeld voor een lid van FEDERAUTO, die opvallend actief is geweest in zijn/haar activiteitensector of die de verschillende sectoren binnen FEDERAUTO op een positieve manier heeft vertegenwoordigd.

Winnaar 2010: Nicolas BEVILACQUA (Enzo Import)
Zijn filosofie: het imago van de moto naar waarde schatten, gepassioneerd zijn en blijven bij wat men doet en elke dag aanvatten alsof het de eerste is.


Green Award
Deze Award gaat naar een onderneming die een dynamisch beleid heeft ontwikkeld ter bescherming van het milieu en de omgeving, en dit zowel op personeelsvlak, als op bedrijfsstrategisch vlak als naar de klanten toe.

Winnaar 2010: Chris VANHINSBERG – (Crivaco)
Zijn filosofie: denk Groen van begin tot einde, en niet alleen als het gaat om energie.

Human Resources Award
Deze prijs bekroont de initiatieven van een onderneming op het vlak van Human Resources bij zowel de begeleiding als de vorming van werknemers.

Winnaar 2010: Raf WELLENS – (Motrac)
Zijn filosofie: omring je met de besten en waardeer het werk van je collega’s op lange termijn.


Special FEDERAUTO Award
Deze Award zet een persoon, onderneming of organisatie in de spotlights, die op een positieve wijze het imago van een sector binnen FEDERAUTO heeft bevorderd.

Dit jaar werd deze prijs toegekend aan Eddy MERCKX voor zijn sportieve en professionele loopbaan en successen.


Prijs van de Jury
De leden van de jury van de FEDERAUTO Awards belonen een opvallend initiatief binnen een van de sectoren van FEDERAUTO.

De Prijs van de Jury ging dit jaar naar www.homologatie.be, de website die op een eenvoudige, maar efficiënte, transparante en algemeen erkende manier toegang verschaft tot het snel verkrijgen van de noodzakelijke homologatie om bedrijfsvoertuigen na het atelierbezoek weer op de baan te plaatsen

25/03/2010  |  Pierre Ambinet
go back print this page     send page by mail     Comments


Paswoord vergeten?

Geef uw e-mailadres in en het zal u opnieuw worden opgestuurd


Uw commentaren
Geef uw commentaar (max. 1000 tekens)

Commentaarregels

E-mailadres

Paswoord

In het belang van uw veiligheid verzoeken we u dit veld bij elke commentaar in te vullen.

-> Paswoord vergeten?
-> Nog niet ingeschreven